Τα Δωμάτια

Τα δωμάτια Παντελίτσα, είναι προνομιακά τοποθετημένα σε ένα από τα πιο υψηλότερα σημεία του χωριού, και στο κέντρο του, πίσω ακριβώς από την εκκλησία της Παναγίας. Όλα τα δωμάτια παρέχουν κλιματιστικό και ψυγείο ενώ για όσους επιθυμούν να μαγειρεύουν στις διακοπές τους, διαθέτουμε και άνετα διαμερίσματα, με πολυκουζινάκι. Υπάρχουν δωμάτια και διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τέσσερα άτομα.

Τα δωμάτια, είναι στην πίσω γειτονιά του Λουτρού, κι ο επισκέπτης αποφεύγει με αυτόν τον τρόπο το θόρυβο και τις ενοχλήσεις της παραλίας. Όλα τα δωμάτια έχουν μεγάλα μπαλκόνια με καταπληκτική απρόσκοπτη θέα της θάλασσας και του απάνεμου λιμανιού του χωριού. Ο επισκέπτης μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το μπαλκόνι του και για ηλιοθεραπεία, αφού είναι εξοπλισμένο με ξαπλώστρες θαλάσσης, ομπρέλες, καρέκλες και τραπέζια.

Ακριβώς από κάτω, η παραδοσιακή ταβέρνα-ψησταριά Στρατής, της οικογένειας μας, προσφέρει αυθεντικό κρητικό φαγητό με κρέας, τυρί και γιαούρτι παραγωγής μας και την Παντελίτσα να φτιάχνει τα πεντανόστιμα σπιτικά της καλτσούνια. Μαγειρέυουμε φαγητό στον ξυλόφουρνο,και δεχόμαστε παραγγελίες από πελάτες που θέλουν να γευτούν κάτι εκτός καταλόγου, όπως βραστό με πιλάφι και άλλες σφακιανές συνταγές φροντίζοντας να φεύγουν όλοι οι επισκέπτες μας ευχαριστημένοι. Από τα δωμάτια Παντελίτσα, υπάρχει εδώ, και η δυνατότητα του πρωινού- όχι μόνο του κλασικού πρωινού ξενοδοχείου, αλλά παραδοσιακού σφακιανού πρωινού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις κρατήσεις σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία.